This was... the GOLD room

In elke demo-reeks hoort er één kamer "the max" te zijn, en welke naam kan je beter aan zo'n home cinema ruimte geven als "the GOLD room" ?  Dat u in deze ruimte letterlijk in drie dimensies over de koppen kon lopen, was dan ook geen verrassing...

Laten we beginnen bij de A/V aansturing.  De nieuwste Marantz SR7005 zorgde in combinatie met de UD5005 Blu-Ray voor de nodige basis.  Deze nieuwste, perfect bij elkaar passende set klinkt niet alleen krachtig en mooi, maar is ook een lust voor het oog.  Als speakers kozen we een set om U tegen te zeggen, de nieuwste Bower en Wilkins home cinema custom install speakers: CT700 zorgden voor een lust voor het oor.

Als deze overweldigende geluidservaring nog niet voldoende zou zijn, zorgde de ButtKicker voor de nodige dreunen in de mooie home cinema stoelen.
Een ButtKicker set zet de geluiden, en dan vooral de lage tonen, om in trillingen zodat je je echt middenin de film voelt.

Qua projectie haalden we onze JVC RS40 boven, die met z'n 3D mogelijkheden en filmische beeldweergave Avatar in 3D erg mooi naar voren toverde.
Op een wit scherm projecteren ?  Hier niet, het Diamond Black 2 scherm kreeg hier de Belgische primeur op Audiovideo2day.
Dit zwarte (!) scherm maakt gebruik van een speciale "parel" zodat je bij het gebruik van omgevingslicht het scherm perfect als zwart ervaart, maar het geprojecteerde beeld is perfect kleurneutraal.  Het ideale scherm voor wie met daglicht of met omgevingslicht toch een perfect uitgebalanceerd, contrastrijk projectiebeeld wil bekomen. Het Diamond Black 2 scherm was dan ook minstens zo'n grote publiekstrekker, met opengevallen mondjes tot gevolg.

Als aansturing zorgde een compleet Vantage systeem met geïntegreerde Apple iPad voor de bediening van het beeld, geluid en de verlichting.

Meer informatie gewenst over onze gebruikte sets ?  Of wenst u misschien een persoonlijke, vrijblijvende demo ?  Neem dan contact op met ons via info@cinedream.be.  Onze vele demoruimtes staan voor u ter beschikking tijdens onze openingsuren (indien van toepassing) of op afspraak.

Cinedream.  We know Home Cinema.