R_Volution

R_Volution ontwerpt en produceert alleen videomanagementsystemen van professionele kwaliteit; het leveren van de hoogste kwaliteit, uitstekende prestaties en de best mogelijke gebruikerservaring.

 

R_Video is een geweldige entertainmenthub voor R_Volution en Zappiti-mediaspelers, met een indrukwekkende gebruikersinterface met filmcovers.

 

R_Video

 

R_Video scant uw video-inhoud (films en tv-programma's) op een lokale schijf die is aangesloten op uw R_Volution of Zappiti-speler, of op een NAS via het lokale netwerk.

R-Videoverzamelt de albumhoes en diverse info zoals casting, regisseur, releasedatum, rating, etc. ​ Leun achterover in uw thuistheaterstoel met uw vrienden of familie. Kies gemakkelijk uw film.

Kies gemakkelijk uw film.

Blader door een genre.

Sorteer films op beoordeling, duur of releasedatum.

Lees een samenvatting.

Bekijk de trailer.

Druk vervolgens op PLAY om van uw film te genieten.

Bekijk na het einde van de aftiteling uiteindelijk de extra's of wacht op de automatische lancering van de volgende aflevering van je favoriete tv-programma.

 

 

R_VIdeo

 

Uw videobibliotheek kan ook worden beheerd via uw computer, Mac of pc, en zelfs vanaf uw tablet of smartphone (iOS en Android in ontwikkeling).

 

Alle R-Volution-producten zijn ontworpen om onze eindgebruikersklanten gemakkelijke en intuïtieve toegang te bieden tot hun volledige filmbibliotheekcollectie, in verbluffende 4K, High Definition-resolutie.

De R_Volution-apparaten worden met succes gebruikt om de kijkervaring van films te verbeteren, in residentiële en commerciële omgevingen over de hele wereld.

 

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België