Storm Audio

Echt meeslepend geluid biedt de luisteraar een natuurlijke ("levensechte") driedimensionale geluidservaring, in tegenstelling tot wat eerder werd gehoord in traditionele 2D-surroundoplossingen. Meeslepende audio creëert het gevoel van hoogte rondom het publiek en brengt ze naar een meer opwindende en diepere audio-ervaring.

Deze revolutie in audiotechnologie dompelt de luisteraar onder met geluiden vooraan, boven en rondom, en biedt een totaal nieuw emotioneel niveau van entertainment bij het luisteren naar muziek, het kijken van films of het spelen van games, waardoor het gevoel wordt gegeven van 'er echt zijn'. Alle details horen precies zoals u in het echt zou doen. Dit nieuwe niveau van entertainment waarbij je wordt omgeven door levensecht geluid is het doel van Immersive Sound.

In combinatie met verbluffende beelden levert deze 3D-audio-oplossing het krachtigste entertainmentaanbod voor thuisbioscopen. Om dit niveau van realiteit toe te voegen, zijn er nieuwe benaderingen van traditionele surround sound nodig, omdat meeslepende formaten het toevoegen van hoogte en / of toplagen van extra luidsprekers vereisen.

Wat klanten zeggen

"Cinedream", Best in the Business !! ♥

Guy uit Brasschaat - België

Kijk er echt naar uit om mijn eerste film in mijne privé cinema te zien 😵💫😵💫

Luc - Bassevelde
Goede service, vriendelijk en top materiaal !
Bennie - Oelegem

Behalve dat alles zeer snel aan huis geleverd werd, ook deskundig professioneel advies gekregen.<

Frank - Deurne

Perfecte service, verkopers die weten waarover ze het hebben. Dikke duim.👍

Marc - Opwijk