ButtKicker

ButtKicker FAQ

Hoe sluit ik een ButtKicker aan ?
In feite werkt een ButtKicker op dezelfde manier als een passieve subwoofer. De ButtKicker werkt het best met een echt "LFE" signaal, dat op de meest praktische manier bekomen kan worden door de "subwoofer out" uitgang op uw surround (voor)versterker/receiver te splitsen. Hierdoor wordt uw bestaande subwoofer nog steeds aangestuurd, én is er een extra signaal dat naar de ButtKicker Amp verzonden wordt.

De zeer krachtige ButtKicker versterker (met een vermogen tot 2100 Watt) stuurt dan met een luidsprekerkabel de ButtKicker LFE aan. Alhoewel één ButtKicker meer dan voldoende is om een enorme sofa aan te sturen, kan u ook tegelijk verschillende ButtKickers parallel aansturen.

Hoe moet ik een ButtKicker monteren ?
De ButtKicker kan rechtstreeks op uw meubel bevestigd worden, bv. aan de achterkant, maar veel vaker wordt er gebruik gemaakt van een houten plateau waar u dan uw sofa op plaatst. Dit plateau kan van verschillende materialen zijn, maar de beste resultaten krijgt u met een dikke MDF plaat (16-18mm) waaronder u verschillende gummivoeten monteert. De ButtKicker wordt dan mee op de MDF plaat gemonteerd, en dankzij de gummivoeten laat deze alles wat erop staat correct "shaken".

De mogelijkheden zijn uitgebreid, zo kan u bijvoorbeeld (indien u met een zwevend parket werkt) ook een ButtKicker rechtstreeks op de houten vloer monteren. Laat u vooral niet verrassen door de geringe omvang van het toestel. Eén ButtKicker shaker biedt meer dan voldoende kracht om zelfs de grootste sofa te doen "trillen".

Toepassingen
De ButtKickers zijn niet alleen geschikt voor Home Cinema, maar ook in pretparken wordt hij vaak toegepast. Zo werden er voor de nieuwste Disney attractie "Mission: Space" (Disneyworld Florida) maar liefst meer dan 600 originele ButtKickers geïnstalleerd.

 

Home Cinema is horen, zien, maar nu ook voelen. De ButtKicker is een systeem op basis van een cylindervormige "shaker", die door een magnetische piston geluid (en dan vooral lage tonen) omzet in sterke trillingen.

Het resultaat is een intensere beleving van films, games, concerten... in uw eigen zetel. U wordt nu meer dan ooit bij hetgeen wat zich afspeelt betrokken.

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België