Titanic 3D

In December van dit jaar is het reeds 15 jaar geleden dat regisseur James Cameron vriend en vijand naar de bioscoop lokte om zijn versie van Titanic aan het grote publiek voor te stellen.

Uiteraard kende iedereen het verhaal van het onzinkbaar geachte schip, maar de insteek van cameron om het verhaal te plaatsen uit het oogpunt van twee uiteenlopende karakters die verliefd worden op elkaar was wel nieuw.

De film kon reeds voor hij uitkwam op het grote scherm op heel wat media aandacht rekenen, jammer genoeg meestal niet in positieve zin, productiekosten rezen de pan uit en Cameron moest heel wat kritiek verwerken, bijna iedereen was ervan overtuigd dat dit spectakel ging uitdraaien op een gigantische flop.

Nu 15 jaar later weten we beter, Titanic stond bijna al die jaren onafgebroken aan de top als best verkopende film ooit, enkel Avatar, ook een Cameron film, kon Titanic van zijn troon stoten en de titel overnemen.

Na het succes van Avatar in 3D kwam James op de proppen om zijn Blockbuster Titanic nog eens opnieuw op het grote publiek los te laten, enkel dit keer in 3D. Weer kwamen de tongen los, de film is destijds niet in 3D gedraaid en de meeste films die werden geconverteerd van 2D naar 3D konden meestal niet overtuigen van de meerwaarde tov een echte 3D productie.

James zette echter koppig door, als pionier van het "nieuwe 3D" en met een hit als avatar achter de rug kende hij het klappen van de zweep als geen ander. Kosten nog moeite werden gespaard om de conversie op een dusdanig niveau te plaatsen dat hij opnieuw ziijn tegenstanders een hak kon zetten.

En wat blijkt, Titanic 3D werd opnieuw een hit, niet alleen kon de film de tand des tijds doorstaan maar de 3D conversie was op een dusdanig niveau dat het werkelijk een meerwaarde bood aan een reeds bijzonder mooi in beeld gebracht verhaal.

Eindelijk kunnen we als Home Cinema liefhebbers genieten van de 3D Blu Ray versie van dit meesterwerk, de kwaliteit van de Blu Ray wordt door bijna iedere review site als demo materiaal beschouwd en mag dus in geen enkele collectie ontbreken.

Alle filmliefhebbers en 3D liefhebber kunnen hun hart ophalen met Titanic 3D, een betere start van het nieuwe Home Cinema seizoen kunnen we ons niet voorstellen.

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. šŸ˜.

 

 

Koen - Erpe-Mere Belgiƫ

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - Belgiƫ

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - Belgiƫ

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - Belgiƫ

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - Belgiƫ