ThemeScene HD87 - More than meets the eye...

Een gloednieuw lid in de ThemeScene projectoren familie doet z'n intrede, de ThemeScene HD87 is vanaf nu verkrijgbaar !

Deze FULL HD 1080p DLP projector biedt niet alleen een sterke lichtopbrengst in combinatie met een uitmuntend contrast... hij heeft ook een verticale én horizontale lens shift aan boord om een zorgeloze plaatsing mogelijk te maken.

De voorganger van deze HD87 (ThemeScene HD86) had naar mijn gevoel nog één puntje wat verbeterd mocht worden: de "puremotion" frame verdubbelingsfunctie.  Deze was een mooie toevoeging, doch zag je af en toe nog wat "artefacten" die deze functie met zich meebracht.  Deze HD87 heeft een gloednieuwe frame interpolatiefunctie aan boord (Puremotion 2) waarbij dit allerlaatste "te verbeteren" puntje opgelost werd.  Vloeiende beelden zijn nu ECHT vloeiend te noemen wanneer je de frame verdubbelingsfunctie activeert, zonder ook maar één hapering.

Wat zou je nog meer kunnen (of durven) verlangen bij een home cinema projector ?  You tell me...
Deze HD87 is zonder meer een prachtige projector, die op alle terreinen schitterend scoort.
Mooi gebouwd, hoog contrast, fluisterstil, hoge lichtopbrengst, lens shift functie in alle richtingen, perfecte zwartwaarde, frame interpolatie... teveel om op te noemen, een echte aanrader.

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, deze high-end home cinema beamer is de jouwe voor slechts 2999 EUR. Nu verkrijgbaar !