Marantz introduceert de nieuwe CINEMA Series

De CINEMA-serie biedt uitstekende prestaties, geavanceerde functies en een prachtig ontwerp dat past bij het buitengewone erfgoed van audioapparatuur van Marantz. Eindhoven September 26, 2022 —

 

Marantz®, een marktleider op het gebied van moderne en luxueuze audio, heeft Marantz de CINEMA-serie geïntroduceerd, hoogwaardige maar eenvoudig te installeren thuisbioscoop producten die de nieuwe benchmark neerzet voor high-end prestaties: onovertroffen geluidskwaliteit, boordevol functies en prachtig design.

 

De CINEMA-serie bestaat uit 4 AV-receivers en een topklasse voorversterker/processor met bijpassende 16-kanaals versterker.

De lijn biedt film en audioliefhebbers de meest superieure luisterervaring voor thuis.

"In de CINEMA-serie komen drie typische kenmerken van Marantz bij elkaar - uitzonderlijk hoge prestaties, een minutieuze bouwkwaliteit en een elegant, tijdloos ontwerp", zegt Joel Sietsema, Brand President van Marantz.

"De meest veeleisende thuisbioscoop- en muziekliefhebber zullen de meeslepende geluidservaring van de CINEMA-serie waarderen, die deskundig vervaardigd is voor de thuisbioscoop.

Net als dat het tijdloze en hoogwaardig afgewerkt design gewaardeerd zal worden en die niet misstaat in elke chique leefruimte.” Alle AV-receivers uit de CINEMA-serie bieden uitstekende prestaties en een krachtig 3D-geluidsveld dankzij de nieuwste audioformaten zoals Dolby Atmos®, DTS:X. 8K video content is beschikbaar op meerdere ingangen en kameroptimalisatie technieken zijn beschikbaar.

Evenals extra functies ontworpen om de entertainment ervaring thuis te verbeteren.

 

De HEOS®-technologie ingebouwd in de CINEMA-serie AV-receivers ondersteunt een multi-room opstelling.

Zo kunnen gebruikers genieten van hun favoriete muziek, podcasts of sport van populaire streamingproviders of persoonlijke muziekbibliotheken.

Het maakt niet uit of deze verbonden zijn via Bluetooth, Wi-Fi of AirPlay 2, allen worden ondersteunt.

Hij ziet er net zo goed uit als hij klinkt, met een moderne uitdrukking van het tijdloze ontwerp dat synoniem is met het Marantz-erfgoed. Uiteraard inclusief het iconische porthole display.

 

Als bonus maakt de nieuwe grafische HD-gebruikersinterface en spraakcompatibiliteit de installatie en bediening zeer intuïtief. Installateurs krijgen ook toegang tot een aantal nieuwe functies, waaronder de CI-modus die instellingen beschermt wat de kans op serviceoproepen beperkt.

 

De complete line-up van de CINEMA Series zal bestaan uit:

 

-AV 10 en AMP 10: De topmodellen van de CINEMA-serie, de AV 10 en AMP 10, vormen de ultieme basis voor een thuisbioscoop. De AV 10 en AMP 10 zijn gebouwd op de exclusieve HDAM-technologie van Marantz en vormen samen een AV-receiver en versterking combinatie van referentieniveau. De 16-kanaalsversterking van de AMP 10 is perfect afgestemd op de discrete schakelingen en zeven HDMI-ingangen van de AV 10. In tandem brengt het duo het beste bioscoopgeluid voor thuis.

 

-CINEMA 40: De Marantz CINEMA 40 is een eersteklas AV-receiver met 9x 125 watt versterking en 11.4-kanaals verwerking, ideaal voor een volledig toegewijde en meeslepende thuisbioscoop. Het aluminium voorpaneel ademt pure luxe en welke doorgetrokken is in elk detail van zijn bouw. Dat alles zorgt voor een perfecte filmervaring.

 

-CINEMA 50: De Marantz CINEMA 50 is een AV-receiver met 9x 110 watt versterking en 11.4- kanaals verwerking, ideaal voor veeleisende film- en muziekliefhebbers. Om een betoverende thuisbioscoop te creëren met rijke klankkleuren en levensechte dynamiek.

 

-CINEMA 60: De Marantz CINEMA 60 is een 7.2-kanaals 8K AVR, met 7x 100 watt per kanaal die uitermate geschikt is voor thuisbioscoop-toepassingen en woonkamers van elke omvang.

 

-CINEMA 70s: De Marantz CINEMA 70s is een slanke 7.2-kanaals 8K AVR met 7x 50 watt per kanaal die geschikt is voor kleinere tv-ruimtes zonder in te boeten aan kwaliteit. Beschikbaarheid

 

De CINEMA-serie komt eind oktober beschikbaar met de CINEMA 50 en 60 AV-receivers modellen.

De andere modellen volgen later. Ga voor meer informatie over de CINEMA-serie naar www.marantz.com.

 

Over Marantz: Marantz werd in 1953 opgericht door Saul Marantz met een eenvoudige filosofie: de luisteraar zo dicht mogelijk bij de originele opname brengen. Marantz' liefde voor muziek en oog en oor voor detail leidde tot de ontwikkeling van toonaangevende audioproducten. Geheel in lijn met de oorspronkelijke missie van Saul Marantz leveren de huidige Marantz-producten tot op de dag van vandaag in het meest muzikale geluid. Uw muziek klinkt altijd beter op een Marantz

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België