MadVR kondigt upgrade aan van hun assortiment en wat voor één ...

madVR Labs, de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige videoprocessors voor hoogwaardige thuisbioscopen en mediaruimtes, is verheugd de Envy MK2-serie aan te kondigen, de volgende generatie van hun veelgeprezen Envy Extreme- en Pro-videoprocessors. De Envy MK2 vertegenwoordigt een aanzienlijke upgrade van de vorige generatie en verstevigt de positie van het bedrijf als marktleider vandaag en tot ver in de toekomst.

 

De madVR Envy MK2 is een echte krachtpatser, met een enorme boost in GPU-kracht, geüpgradede systeemcomponenten, waaronder ECC RAM die normaal alleen te vinden is in bedrijfskritische servers, een opnieuw ontworpen koelsysteem, een nieuwe aluminium afstandsbediening met achtergrondverlichting en een voortreffelijke, op maat gemaakte behuizing .

 

Het nieuwe Glacier X2-koelsysteem levert uitzonderlijk efficiënte koeling, die nu in wezen onhoorbaar is op slechts een paar meter afstand als hij in de stille modus draait. De Extreme MK2 maakt gebruik van de Nvidia 4080 GPU, waardoor het GPU-vermogen met maar liefst 100% wordt verhoogd en er nu en in de toekomst belangrijke speelruimte wordt geboden voor MotionAI en andere op AI gebaseerde algoritmen.

 

De Envy Pro MK2 zal ook een geüpgradede GPU hebben ten opzichte van zijn voorganger, met een ontwerp met drie ventilatoren voor verbeterde koelefficiëntie en ruisonderdrukking, en dezelfde hoogwaardige behuizing en hoogwaardige componenten delen (afgezien van de GPU) als in de Extreme MK2.

 

De Envy MK2 is gehuisvest in een gloednieuwe, op maat gemaakte volledig aluminium behuizing van 3 mm met een frontplaat van 20 mm en op maat gemaakte rack-oren. Het engineeringproces omvatte meerdere ronden van obsessieve prototyping, verspreid over anderhalf jaar om ervoor te zorgen dat elk aspect van de MK2 werd ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen.

 

De MK2-modellen worden geleverd met een ongeëvenaarde garantie van 5 jaar op onderdelen en arbeid om klanten gemoedsrust en vertrouwen te geven in de bouwkwaliteit. De visie van het bedrijf is om aanpasbare moderne hardware te gebruiken om producten te leveren die optimaal profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen, waaronder kunstmatige intelligentie (AI), zoals gevonden in hun MotionAI per-pixel bewegingsinterpolatie, een andere primeur voor het bedrijf. momenteel in bèta.

 

 

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België