Het is niet al goud wat blinkt

Iedereen kent die aanduidingen wel bij verschillende producten: een plasma scherm met 3.000.000:1 contrast, een draagbare stereo met 800 watt vermogen, een lcd flatscreen met Hyper Dynamic Engine optimizer 2... maar het is niet al goud wat blinkt !

Als consument zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Met schreeuwerige slogans en allerhande onmogelijk hoge specificaties probeert men u te overtuigen dat een specifiek toestel de "beste koop" is, maar is dat wel altijd zo ? Het antwoord is erg kort maar krachtig: Neen.  Het probleem zit hem in de verschillende standaarden waar fabrikanten hun producten tegenover meten, of het feit dat er voor sommige zaken geen echte standaarden zijn. 

Neem nu als voorbeeld de "contrast ratio" van een projector. Is die 70.000:1 "ANSI" contrast, of "FULL ON/OFF" of nog gemeten tov een andere normering ?  En geeft die projector van 70.000:1 contrast sowieso het beste beeld ? 
Kijken en u laten adviseren door een kenner is de boodschap, het zou best kunnen dat een toestel met een mindere contrast ratio veel beter presteerd.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we u nooit een kat in een zak koopt.  Onze producten zijn getest en goedgekeurd.
Wij staan klaar om u te adviseren met raad en daad, verras uw ogen en oren met een unieke home cinema ervaring bij cinedream !