Cinedream Garage Sale 2018

Beste Home Cinema liefhebber,

 

 We proudly present ...
 
"Cinedream Garage Sale 2018"
 
Op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari, telkens van 10 tot 17 u

 

 
Cinedream Event locatie - Bijkhoevelaan 3 - 2110 Wijnegem - Belgie

  

Jullie kennen het wel, na jarenlang verkoop verzamel je een hoop zaken waarvan je ondertussen bijna niet meer weet dat je ze nog had staan.
Daar moeten we dus dringend van af en dus organiseren we een grote garage sale
 
Een massa producten zullen we aanbieden op onze event lokactie in Wijnegem, en los van leuke koopjes is het uiteraard alweer een unieke gelegenheid om weer wat bekende en minder bekend gezichten tegen het Home Cinema lijf te lopen en een bij een hapje en d...rankje bij te kletsen.
Nieuwe nog ingepakte spullen, open box items die op een beurs of elders even zijn gebruikt, ex-demo materiaal uit onze verschillende demo ruimtes, toestellen van klanten die te koop staan enz enz.
Luidsperkers, Blu ray spelers, receivers, projectieschermen, projectoren, stereo audio spullen, Home Cinema zetels, anamorphe voorzetlenzen, hoofdtelefoons, CD spelers, Home Cinema gadgets, butt kicker, de lijst is eindeloos lang maar geweldig koopjes zitter er zeker tussen.
Alle zaken zullen ter plaatse opgesteld staan, de projectoren zijn werkend en allen voorzien van een nieuwe lamp en calibratie, deze zullen ook werkend te zien zijn in onze projectie ruimtes.
 

 Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 27 januari of zondag 28 januari,

 

 Het Cinedream team:
Luc, Peter & Werner

Allen bedankt voor jullie talrijke opkomst  op dit leuk event :)