Cinedream in "Cinema Roma" op Zondag 15 januari 2012 van 11 tot 17 u

 

 

Cinedream combineert de filmmagie van destijds met de homecinema technologie van heden tijdens deze uitzonderlijke beurs.

De Roma duikt op deze zondag haar rijk gevulde filmgeschiedenis in en verwelkomt u voor een heuse filmbeurs. Als voormalige filmzaal, onder de naam ‘Kinema Roma’ in 1928 gebouwd, ademt De Roma pure liefde voor cinema uit, dus een betere locatie als decor voor een dag vol filmplezier kan u zich niet indenken. U kan zich bij de verschillende professionele standhouders op de filmbeurs laten onderdompelen in de wondere wereld van het witte doek met oude filmaffiches, -attributen, foto’s, gadgets, pelicule, … en nog zoveel meer. Daarnaast trakteren we u op twee tentoonstellingen: naast een eerbetoon aan films over oude verdwenen bioscopen zoals het Oscarwinnende ‘The Last Picture Show’ (Peter Bogdanovich) en ‘Nuovo Cinema Paradiso’ (Giuseppe Tornatore) zetten we ook het verleden van De Roma als vooraanstaande Antwerpse cinema van 1928 tot 1982 in de picture.

 
  
 

Bent u zelf gebeten door de filmmicrobe en zoekt u oude filmaffiches, foto’s van uw geliefde acteurs, een mooie verzameling cultfilms of allerhande gadgets die u wilt ontdekken ?

Zondag 15 januari 2012 heeft er in Cinema Roma te Borgerhout (Antwerpen) een heuse filmbeurs plaats, van 11 tot 17 u.

Natuurlijk kan de echte (Home) Cinemaliefhebber hier niet aan voorbij gaan en zal ook Cinedream met een volledige homecinema ruimte hierop aanwezig zijn.

Inkom: 3 €

 

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België