ButtKicker - Feel what you have been missing !

Horen, zien... en nu ook voelen !  Uw favoriete film, concert of game wordt nog realistischer door een ButtKicker toe te voegen aan uw home cinema systeem.
Een ButtKicker maakt gebruik van een compacte cylinder-vormige "shaker" om geluid, en dan specifiek de lage tonen, om te zetten in trillingen.  Na bevestiging van de ButtKicker shaker aan uw zetel, home cinema stoel of podium voel je een schot, ontploffing of de drum-kick van een rockconcert in heel je lichaam.

We gaan met z'n allen steeds op zoek naar een extra dimensie, we willen het gevoel krijgen echt "in" de film te zitten of live een concert bij te wonen.  En al kom je met een mooi beeld en krachtig geluidssysteem al echt ver, de toevoeging van een extra dimensie dankzij een ButtKicker systeem is pas echt een upgrade aan je home cinema die je nooit meer zal willen missen.

Het werkingsprincipe van een ButtKicker is eenvoudig.  De subwoofer-uitgang van je home cinema versterker (sub out) wordt door een in de kit bijgeleverde cinch splitter verdeeld tussen uw bestaande actieve subwoofer en de link naar uw nieuwe ButtKicker versterker.  Vanuit deze versterker wordt één of meerdere ButtKicker shaker aangesloten met luidsprekerdraad.

De montage van uw ButtKicker shaker is belangrijk.  Plaatsing "in" het geraamte van uw zetel of bankstel, op een stevig stuk van het geraamte is een mogelijkheid.
Het is echter belangrijk om uw hele zetel dan te "ontkoppelen" van de vloer, door gebruik te maken van de bijgeleverde rubber voetjes.  Op die manier kan uw zetel letterlijk beter trillen.  Monteer je een ButtKicker shaker in een podium, dient ook het podium met rubber voetjes ontkoppeld te worden van de ondergrond, voor het beste resultaat.

U kan kiezen voor één shaker in elke stoel, of om meerdere stoelen aan elkaar te koppelen om zo met slechts één ButtKicker shaker een hele rij aan te sturen.

Uiteraard staan wij voor u klaar met een persoonlijke demo of meer informatie bij de aankoop en/of installatie van elk ButtKicker systeem.

Volg deze link voor meer info over de ButtKicker, en voeg een nieuwe dimensie toe aan elke audiovisuele ervaring !

catalog/buttkicker™