Black Diamond projectiescherm, projectie in daglicht

Het Black Diamond scherm van Screen Innovations maakt kwalitatieve projectie onder extreme lichtomstandigheden mogelijk.

De ruimte verduisteren was tot nu toe de enige mogelijkheid om met een projector een perfect beeld te verkrijgen, ook dat behoort nu tot het verleden.

De meest gestelde vraag die een beginnend Home Cinema liefhebber stelt, is meestal "moeten we echt in het donker kijken" ?

Jammer genoeg was het antwoord hierop steeds een volmondig ja.  Projectie en licht gingen nu eenmaal niet samen, tenzij je genoegen nam met een beeld waarin amper contrast te bespeuren viel en waar de kleuren leken op een regenboog die met het verkeerde wasmiddel onder handen was genomen.

Dit behoort nu tot het verleden.  Screen Innovations zet met hun Black Diamond scherm een produkt neer waarbij menig Home cinema liefhebber duimen en vingers zal aflikken.

Bij het uitpakken van het scherm denk je in eerste instantie "hoe krijg ik hier ooit beeld op ?".  Het scherm is nl zwart van kleur, in tegenstelling tot de traditionele witte schermen die we allemaal kennen, en daar zit hem nu juist de hele truuk.

Het gebruikte materiaal van de Black Diamond slaagt er in om zonder verlies van licht op een zwarte ondergrond een perfect plaatje neer te zetten.  Invallend licht van de bovenkant of onderkant zoals van ramen of dakvensters wordt door dit scherm tot een minimum herleid met een perfecte weergave als resultaat, zelfs met het licht aan.

Ook in een donkere ruimte krijgt het contrast een dusdanige boost dat het beeld letterlijk de kamer in spat.  De kleuren zijn diep en het zwart is van een ongezien niveau, en in tegenstelling tot een wit scherm worden de wanden van de kamer niet opgelicht door reflectie die van het scherm komt.

Twijfelde u nog of projectie iets voor u zou zijn, in uw niet volledig verduisterde woonkamer ?  Dan neemt dit scherm alle twijfels weg, u moet het zien om te geloven.

De Black Diamond hangt in demo bij Cinedream Breendonk.

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. šŸ˜.

 

 

Koen - Erpe-Mere Belgiƫ

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - Belgiƫ

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - Belgiƫ

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - Belgiƫ

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - Belgiƫ