The best home cinema tips & tricks coming your way - Ga voor de correcte balans

Welkom op de vernieuwde website van cinedream, dé website gemaakt voor en door home cinema fans.
Graag helpen we je niet alleen op weg naar de meest performante home cinema producten, maar geven we ook de nodige tips die uw home cinema plezier nog zal verhogen...  Heb je vragen of opmerkingen ?  Neem gerust even contact met ons op.

Ga voor de correcte balans
Of het nu gaat om een home cinema systeem, multi-room installatie of een stukje domotica... ga altijd op zoek naar de correcte balans, en deze regel is van toepassing voor elk budget ! 

Stel je even voor: je wil een op-en-top home cinema bouwen en gaat voor stevige high-end luidsprekers, de a/v receiver van je dromen met alles erop en eraan, een uitgebreid kabelpakket... maar je budget rijkt hierdoor niet ver genoeg om ook bv. een projector "van hetzelfde niveau" aan te kopen. Dan krijg je een systeem dat qua audio op-en-top is maar qua beeld gaat het niet helemaal goed... en dat zal je merken.
Je gaat veel meer genieten van je films, games en tv op groot scherm door je budget goed te verdelen, in het bovenstaande voorbeeld zou nét ietwat gas teruggenomen moeten worden op gebied van audio, waardoor wat meer kan uitgeven worden aan beeldmateriaal.

Denk in je budget ook aan een universele afstandbediening én de professionele installatie !  Een systeem dat handig bediend kan worden (door de hele familie), en correct geïnstalleerd en afgesteld werd zoals het hoort is zoveel prettiger.

Een systeem dat "in balans" is, daar geniet je meer (en vaker) van !

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België