The best home cinema tips & tricks coming your way - Ga voor de correcte balans

Welkom op de vernieuwde website van cinedream, dé website gemaakt voor en door home cinema fans.
Graag helpen we je niet alleen op weg naar de meest performante home cinema producten, maar geven we ook de nodige tips die uw home cinema plezier nog zal verhogen...  Heb je vragen of opmerkingen ?  Neem gerust even contact met ons op.

Ga voor de correcte balans
Of het nu gaat om een home cinema systeem, multi-room installatie of een stukje domotica... ga altijd op zoek naar de correcte balans, en deze regel is van toepassing voor elk budget ! 

Stel je even voor: je wil een op-en-top home cinema bouwen en gaat voor stevige high-end luidsprekers, de a/v receiver van je dromen met alles erop en eraan, een uitgebreid kabelpakket... maar je budget rijkt hierdoor niet ver genoeg om ook bv. een projector "van hetzelfde niveau" aan te kopen. Dan krijg je een systeem dat qua audio op-en-top is maar qua beeld gaat het niet helemaal goed... en dat zal je merken.
Je gaat veel meer genieten van je films, games en tv op groot scherm door je budget goed te verdelen, in het bovenstaande voorbeeld zou nét ietwat gas teruggenomen moeten worden op gebied van audio, waardoor wat meer kan uitgeven worden aan beeldmateriaal.

Denk in je budget ook aan een universele afstandbediening én de professionele installatie !  Een systeem dat handig bediend kan worden (door de hele familie), en correct geïnstalleerd en afgesteld werd zoals het hoort is zoveel prettiger.

Een systeem dat "in balans" is, daar geniet je meer (en vaker) van !

Wat klanten zeggen

Mijn Home Cinema ..., beste aankoop van mijn leven

Toon - Herenthout (België)

Ongelooflijk knap werk van jullie !!

Marc - Olen (België)

Installatie is prima verlopen, zeer tevreden van onze aankoop en al vele uurtjes gekeken

Bert uit Vosselaar (België)

Bedankt voor de uitgebreide demo van de RP-8000F van Klipsch.  Mijn keuze was snel gemaakt !

Jef - Schoten (België)

Steeds een prima service en uitgebreide, correcte informatie naar de klant toe.

Andy - Oostkamp (België)