3D is here to stay

De meesten onder ons kennen het 3D gebeuren van pretparken en allerhande gadgets waar om de haverklap dingen naar je hoofd worden geslingerd en de beelden je letterlijk om de oren vliegen, als dit je enige ervaring is met het 3D gebeuren dan kan ik me best voorstellen dat dit een redelijke teleurstelling kan opleveren.

Niet alleen is deze vorm van 3D zeer vermoeiend maar het doet vooral onrecht aan datgene wat 3D echt als meerwaarde kan betekenen om een nog betere filmervaring te krijgen. Gelukkig zijn steeds meer en meer regisseurs zich bewust van het feit dat het bovenstaande niet de 3D ervaring is waar de filmliefhebber op zit te wachten.

Waar moeten we het dan wel voor doen? omdat 3D indien goed gebracht een unieke ervaring kan zijn die je als kijker letterlijk helemaal in het verhaal doet belanden, een goede 3D film brengt uniek diepte ervaring met zich mee die op geen enkele andere manier kan worden ervaren.

Toegegeven het vergt bij de ene persoon al wat meer "inspanning" dan bij de andere, het is nu eenmaal een klein beetje een andere manier van kijken dan datgene wat we al die jaren gewend zijn. Indien je echter openstaat voor een nieuwe ervaring en film in een "nieuwe dimensie" wil beleven, kom dan gerust even langs in onze demo room en ervaar 3D zoals het hoort met de Nieuwe JVC RS 50 die permanent bij ons in demo staat.

 

Tot ziens in de 3de Dimensie