Cinedream Home Cinema Designer

De Cinedream Home Cinema Designer is ontworpen om de mogelijkheden te laten zien van een Home Cinema binnen uw ruimte.

 

Met deze gids tonen we u de belangrijkste functionaliteiten zodat u ook meteen aan de slag kan.

Home Cinema Designer

 

 

Navigatie

De Cinedream Home Cinema Designer bestaat uit 5 verschillende onderdelen:

U kan de stappen doorlopen door telkens op de knop ‘Naar …’ te klikken of scrolt u naar beneden. Als u terug wilt gaan naar een eerdere stap, of een stap wil overslaan kan u op het gewenste onderdeel klikken bovenaan het scherm.

 

Navigatie

 

Door te klikken op “Volledig scherm” vergroot u de designer naar de volledige grootte van uw browser.

 

 

Camera standpunten

 

 

Camera

 

Er zijn drie verschillende standpunten om uw simulatie te bekijken. Door te klikken op het gewenste standpunt krijgt u dit te zien.

 

 

Camera overzicht

 

OVERZICHT
U kan op de bioscoopstoel klikken en de linkermuisknop vasthouden om de stoelen meer naar voor of naar achter te verplaatsen. Als de stoelen groen of oranje worden dan is de positie van de stoelen niet optimaal ten opzichte van het scherm. De audiosetup verplaatst zich automatisch mee met de zetels. Om in en uit te zoomen in de ruimte kan u scrollen. Om de ruimte vanuit een andere positie te bezichtigen kan u op een plaats in de ruimte klikken, de linkermuisknop vasthouden en met de muis bewegen.

 

 

Camera bovenzicht

 

BOVENZICHT
U kan op de bioscoopstoel klikken en de linkermuisknop vasthouden om de stoelen meer naar voor of naar achter te verplaatsen. Als de stoelen groen of oranje worden is dit geen optimale positie van de stoelen ten opzichte van het scherm. De audiosetup verplaatst automatisch mee met de zetels.

 

 

Camera zetel

 

IN ZETEL
Om rond te kijken vanuit de zetel kan u ergens in de ruimte klikken, de linkermuisknop vasthouden en met de muis door de ruimte bewegen.

 

U zal automatisch plaatsnemen in de zetelrij die u heeft aangegeven als primaire rij.

 

Menu rechterkant

 

 

Menu rechts

 

Om de menubalk aan de rechterkant in te klappen klikt u op de dubbele pijl naast de menu.

 

Om de menubalk uit te klappen klikt u op de dubbele pijl rechtsboven in de simulator.

 

 

Extra opties

 

Om te kijken hoe de geluidsgolven door de ruimte gaan klikt u op de knop ‘geluidsgolven’ links bovenaan in de designer.

 

Door op de knop ‘licht’ te drukken kan u het licht aan en uit doen in de ruimte.

 

Om te zichtlijnen uit elke stoel te bekijken klikt u op de knop ‘zichtlijnen’.

 

 

Meldingen

 

Als er bepaalde zaken niet optimaal zijn in de positie of de grootte van de onderdelen van de designer (ruimte/scherm/audio setup/stoelen) dan staat daar bij ‘Meldingen’ meer informatie over. Ook de desbetreffende onderdelen zullen een kleurcode krijgen (geel indien niet optimaal en rood indien niet mogelijk).

 

Ruimte

Het startscherm van de Home Cinema Designer bevat de instellingen van de ruimte. Hier kan u de afmetingen van de ruimte instellen.

 

 

Instellingen ruimte

 

U kan met de rode balkjes aan de rechterzijde van het scherm schuiven om de afmetingen aan te passen.

 

U kan ook kiezen om de afmetingen als cijfers in te geven in het daarvoor voorziene vakje.

 

 

 

Ledverlichting

 

Bij het vinkje Ledverlichting kan u kiezen of er een led strip aanwezig is of niet. Als het vinkje is aangeduid verschijnt er aan de onderkant van de muren een led strip.

 

 

Kleur vloer

 

Bovendien kan u verschillende kleuren kiezen voor de vloer van de ruimte. Klik op de gewenste kleur om deze in te stellen in de ruimte.

 

 

Naar scherm en projectie

 

Om naar de volgende stap te gaan in uw simulatie klikt u op de knop ‘Naar scherm en projectie’ of scrolt u in de menu naar beneden.

 

 

Scherm en projectie

Op het scherm ‘Scherm en projectie’ kan u de instellingen van uw scherm en projector aanpassen.

 

 

Schermbreedte

 

U kan de breedte van het scherm aanpassen door met de rode balk te schuiven of door op de pijltjes te klikken in het vakje van het getal (deze komen tevoorschijn als u met uw muis over het vakje gaat).

 

 

 

Type projectie en projector

 

Bij het type Projector kan u kiezen voor front projectie of Ultra Short Throw. Door op het pijltje te klikken worden de mogelijkheden zichtbaar. Door op het gewenste type te klikken wordt deze ingesteld. Als u het type hebt ingesteld kan u de projector naar keuze aanduiden. Door op ‘Bekijk deze projector in onze shop’ te klikken opent de productfiche van deze projector in een nieuw scherm.

 

 

 

Aspect ratio

 

Bij Aspect ratio kan u de verhouding van uw beeldscherm instellen. Door op het pijltje te klikken worden de mogelijkheden zichtbaar. Door op het gewenste type te klikken wordt deze ingesteld.

 

 

 

Afstand tot scherm

 

Bij afstand van de stoelen tot het scherm aanpassen door met de rode balk te schuiven of door op de pijltjes te klikken in het vakje van het getal (deze komen tevoorschijn als u met uw muis over het vakje gaat).

 

 

 

 

Naar audio

 

Om naar de volgende stap te gaan in uw simulatie klikt u op de knop ‘Naar audio setup’ of scrolt u in de menu naar beneden.

 

Audio setup

In de audio setup kan u kiezen welk geluidssysteem u wenst en in welke opstelling.

 

 

Audio setup

 

Bij type kan u kiezen tussen de systemen door op het pijltje te klikken en het gewenste systeem aan te duiden. Door op ‘Bekijk in onze shop’ te klikken kan u de details van de systemen bekijken.

 

 

Audio surround

 

Bij het Surround type kan u kiezen welke opstelling u van het systeem wil. Daarbij krijgt u in de menu een schema van de opstelling van uw gekozen type. Afhankelijk van het type zullen er meer luidsprekers in uw ruimte geplaatst worden – zo kan u de verschillende mogelijkheden ontdekken.

 

 

 

Audio inbouw

 

Bij het inbouwsysteem Waterfall Audio Pro Custom krijgt u nog de optie om de luidsprekers zicht baar te maken in de designer. Hierdoor worden de muren transparant zodat u de luidsprekers kan bekijken.

 

 

Naar zitcomfort

 

Om naar de volgende stap te gaan in uw simulatie klikt u op de knop ‘Naar audio setup’ of scrolt u in de menu naar beneden.

 

Zitcomfort

Op het scherm zitcomfort kiest u welke en hoeveel bioscoopstoelen of -zetels u zou plaatsen in de ruimte.

 

 

Zitcomfort

 

Bij type kiest u voor een stoel of een zetel. Bij bioscoopstoel of bioscoopzetel kiest u het gewenste model. Door op ‘Bekijk in onze shop’ te klikken kan u de details van de stoelen/zetels bekijken.

 

 

Kleurkeuze

 

Bepaalde modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Door de gewenste kleur aan te klikken wordt deze zichtbaar in de designer.

 

 

Zitcomfort aantallen

 

U kan ook het aantal zitplaatsen in uw ruimte kiezen. Door de rode balkjes te verschuiven of het gewenste aantal stoelen/rijen te typen worden deze zichtbaar in de designer.

 

 

Naar samenvatting

 

Om af te ronden klikt u op ‘Samenvatting’.


Samenvatting

Er verschijnt een pop-up waar u uw gegevens kan doorgeven. Vul uw naam en e-mailadres in de daartoe bestemde vakjes, dit zijn verplichte vakken om in te vullen.

 

Als u zich wil inschrijven voor de nieuwsbrief duidt u het daarbij horende vakje aan.

 

Om af te sluiten klikt u op 'Stuur mij de samenvatting' en u krijgt dan binnen de 5 minuten een e-mail met uitgebreide informatie over uw gemaakte configuratie.

Designer samenvatting

 

 

Nu is het aan u

 

Nu je de mogelijkheden kent van de designer kan je zelf aan de slag. Ga naar de Cinedream Home Cinema Designer.

 

 

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België