Multi-Room

 

Multiroom audio is de mogelijkheid om naar muziek te luisteren in verschillende kamers (zones) tegelijkertijd. Multisource systemen spelen meerdere audiobronnen, zoals radio, cd-speler en mp3-speler af in verschillende ruimtes in de woning (binnen of buiten) tegelijkertijd. Alles draait om keuze. U kiest de kamers als audiozones; u kiest de muziek die u wilt, waar en wanneer u het wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iemand luistert naar klassieke muziek in de tuin, iemand anders rock-en-roll in de badkamer, en weer iemand anders luistert naar de radio in de keuken - allemaal tegelijkertijd.

Met een multisource multizone systeem krijgt uw familie precies wat ze wil, wanneer ze het wil. De apparatuur is netjes opgeborgen op een niet zichtbare plaats. Van de bedrading is niets te zien, omdat alles in de muren is verwerkt. Geen problemen meer met lelijke componenten en grote luidsprekers want de bedieningspanelen en luidsprekers zijn zo ontworpen om niet op te vallen en kunnen in ieder decor geïntegeerd worden.

Door onze intensieve samenwerking met verschillende Multiroom gespecialiseerde fabikanten kan Cinedream u het uitgebreidste assortiment in systemen aanbieden.

Of het nu een bedraad systeem is met bediening met keypads of een netwerksysteem (bedraad of draadloos) bedienbaar met uw favoriete tablet of smartphone.

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België