Dream Screen Acoustisch transparant Ultra Weave

 

DreamScreen is een Noors merk van geavanceerde AV-apparatuur. Opgericht in 2002 in Oslo, Noorwegen, hebben we vele jaren besteed aan het ontwikkelen en distribueren van producten binnen het geavanceerde audio- en videosegment, waaronder schermen, meubels en geluidsisolerende producten van studiokwaliteit.

Onze belangrijkste focus is altijd geweest om op maat gemaakte installatieniveau kwaliteit en complexiteit te kunnen leveren tegen een redelijkere prijs, zodat een Hi-End L, XL of XXL-bioscoop mogelijk zou zijn voor een nog grotere groep (geweldige) mensen.

We zijn tenslotte ook echte AV-enthousiastelingen!

 

Hoewel onze focus zeker ligt op het leveren van een zo compleet mogelijk assortiment van speciale items - van het bouwen tot het uitrusten van uw bioscoop - is het akoestische transparante scherm waarschijnlijk een van de meest kritische componenten in een moderne eersteklas bioscoop;.

 

We ontdekten dat de huidige leveranciers simpelweg niet in staat waren om de kwaliteit te leveren die in dit segment verwacht werd en we zijn meer dan tien jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een eigen lijn akoestisch transparante screendoeken. met geweldige resultaten.

 

 

 

 

Onze huidige generatie stoffen maakt gebruik van een geheel nieuwe methode; meerdere reflecterende lagen.

Omdat het ons jaren en jaren en tienduizenden meters stof heeft gekost om eindelijk met dit idee op de proppen te komen, hebben we de techniek gepatenteerd in alle vitale markten, inclusief de EU en de VS.

Hieronder kan u enkele standaard afmetingen terugvinden, maar indien gewenst kunnen we iedere gewenste afmeting van scherm voor u maken tot 7.8 m breed, in alle formaten. (16:9 -2:35 - 4:3)

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België