Cine Dream Paint

Cine Dream presenteert met grote trots zijn unieke, low contrast, mat witte en High Contrast grijze projectieverf die van uw muur een ideaal projectiescherm maakt!!

Deze verf wordt op dit moment vaak in verschillende Tv-studio’s gebruikt voor zowel licht als beeld toepassingen, maar ook voor het thuis gebruik zal dit een goede oplossing kunnen zijn. Voor sommige applicaties en woonruimtes is het eenvoudiger, praktischer of gewoon mooier om uw muur te beschilderen met deze speciaal voor Cine Dream ontwikkelde projectieverf.

Veel mensen projecteren nog steeds rechtstreeks op een onbehandelde witte wand, maar dit zorgt voor een slecht beeld en gaat ook nog eens ten koste van de projector door de hoge afstelling van contrast en lichtopbrengst.

Met een beetje handigheid kunt u er zelf een lijst omheen monteren van bijvoorbeeld MDF en die in dezelfde kleur als uw andere houtwerk schilderen zodat het een "echt schilderij" wordt en als deel van uw interieur beschouwd kan worden.

Of u schildert de gehele wand zodat het niet eens meer opvalt. Hoe dan ook, met de Cine Paint projectieverf heeft u altijd precies het juiste schermoppervlak voor uw situatie.

Wat klanten zeggen

Mijn Home Cinema ..., beste aankoop van mijn leven

Toon - Herenthout (België)

Ongelooflijk knap werk van jullie !!

Marc - Olen (België)

Installatie is prima verlopen, zeer tevreden van onze aankoop en al vele uurtjes gekeken

Bert uit Vosselaar (België)

Bedankt voor de uitgebreide demo van de RP-8000F van Klipsch.  Mijn keuze was snel gemaakt !

Jef - Schoten (België)

Steeds een prima service en uitgebreide, correcte informatie naar de klant toe.

Andy - Oostkamp (België)