Focal Dôme - Technology meets Elegance

U bent op zoek naar een home cinema systeem met erg compacte speakers in een stijlvolle behuizing ?  Dan kwam u vroeger vaak van een kale markt thuis...  de geluidskwaliteit van kleinere sattelietspeakers liet vaak te wensen over.
Gelukkig heeft Focal, een rasechte luidsprekerbouwer uit Frankrijk, een perfect alternatief voor wie de hi-fi klank zoekt in een compact en trendy jasje: Focal Dôme.

Vaak kiezen "de grote merken" voor minderwaardige componenten in hun kleinere speakertjes.  De behuizing is vaak van plastic en de drives zijn niet meer dan een klein cirkeltje karton...  in combinatie met een subwoofer, die dan eigenlijk het meeste werk voor zich neemt, krijg je enigszinds het gevoel dat "het geluid van verschillende kanten komt", maar daar heb je het dan ook mee gehad.

De film- en muziekliefhebben wil natuurlijk een meer realistischer geluidsbeeld, maar we hebben nu eenmaal niet allemaal een ruimte waar we torenhoge speakers kunnen plaatsen rondom onze luisterplek.
Focal biedt met de Dôme reeks net die speakerlijn waar zovelen naar op zoek zijn.  Door gebruik te maken van dezelfde technologie als in de prachtige Chorus reeks (de tweeter is zelfs 100% identiek !) in combinatie met een metalen gesloten behuizing brengen de Dômes een hifi klank met zich mee die uw verwachtingen bij het zien van de compacte behuizing stevig zal overtreffen, laat u verrassen door een demo !

Het Focal Dôme speakersysteem bestaat uit de Focal sattelietspeaker en Dôme subwoofer.  U kan naar hartelust combineren om zo een 2.1, 5.1 of zelfs 7.1 systeem samen te stellen.  Standaard werden de speakers ontworpen voor multifunctionele muur- of plafondmontage, u kan echter ook kiezen voor een set highgloss Dôme voeten om zo de frontspeakers om te vormen tot vloerstaanders.

De ultra-compacte speakers uit de Focal Dôme reeks zijn verkrijgbaar in verschillende highgloss afwerkingen én ze zijn bij ons doorlopend in demonstratie.  Volg de onderstaande link voor meer info:

http://cinedream.be/catalog/luidsprekers/focal/focal-d%C3%B4me