DALI FAZON F5 Europese EISA "Award best audio-design product 2011-12"

Beste DALI liefhebber, luisteraar,

We zijn zeer trots u te kunnen melden dat de DALI FAZON F5 de officiële winnaar is van de internationale EISA Award, "European Audio Design 2011-2012"!

Verleden jaar won de DALI IKON 6 MK2 de EISA.
Nu heeft de nieuwe FAZON F5 deze gerenommeerde award gewonnen voor 2011-2012. De DALI FAZON F5 is een uniek product dat reeds veel aandacht getrokken heeft omwille van zijn briljante klankkwaliteiten en zijn plastisch design, verenigd in één product. Het internationale comité achter EISA zegt het volgende over de FAZON F5 op zijn website: http://www.dali-speakers.com/en-US/FAZON-F5-Microsite-1.aspx

"Als u denkt dat alle hifi luidsprekers gebouwd worden in rechthoekige houten dozen, dan doet DALI ons opnieuw denken met zijn stijlvolle  FAZON F5.  Eerder dan orthodoxe materialen te gebruiken, heeft DALI, de Deense luidsprekerspecialist, gewerkt met gegoten aluminium om een volledig nieuwe en elegante luidsprekervorm te bekomen."

Méér info: DALI FAZON F5 - European Audio Design 2011-2012.

"Niet alleen is zijn gebogen kabinet aangenaam om naar te kijken, maar ook ideaal om interne reflecties te minimaliseren terwijl een grote stijfheid bekomen wordt."