Cinedream TV - IFA 2016 - just arrived teaser

Kleine teaser trailer van op de IFA

https://youtu.be/iXZEpzApfvI

 

Het is weer die tijd van het jaar, de officiële start van het nieuwe Home Cinema seizoen is wat mij betreft vandaag gegeven.
Ook al ziet de IFA er op dit moment nog uit als één grote bouwwerf, toch hebben we reeds wat mooie nieuwtjes kunnen rapen....
Zo was er de aankondiging van Panasonic dat er tegen eind dit jaar een opvolger komt van de UHD BD900 4k Blu ray speler nl de BD700.
Een wat uitgeklede versie met bvb geen analoge multikanaals audio uitgangen maar wel met dezelfde beeldkwaliteit, prijzen zijn nog niet bekend maar vermoedelijk zal dit richting 500 Euro evalueren.
In bijlage twee foto's, eentje van de achterzijde van de 900 en eentje van de 700 waarbij je kan zien dat de analoge uitgangen niet aanwezig zijn.

Verder al even langs geweest op de bouwwerf van Epson ;D maar toch reeds de TW9300 en de TW7300 broederlijk naast elkaar zien staan, ook in de HT demo ruimte worden beide toestellen werkend opgesteld voor de komende dagen.

Ook nog even ons hoofd binnengestoken in de ruimte van JVC waar morgen de onthulling van de 4K laser zal plaatsvinden, ik heb exact 20 seconden beeld kunnen zien voor 4 Japanners doorhadden dat ik aan een sneak peak bezig was ;D ;D ;D Ophoepelen en morgen terugkomen op de persconferentie om 17h30 waarop we uitgenodigd zijn.
Ik kan jullie nu reeds bevestigen dat deze machine op onze jaarlijkse Home Cinema Happening op 22 en 23 Oktober in al zijn glorie zal te bewonderen zijn.http://www.homecinemahappening.be

Morgen voor de middag een afspraak bij Sony met de ingenieurs en product mensen om een hopelijk interessant gesprek te hebben over wat komen gaat. Dat er iets nieuws is dat is zeker, wat het juist gaat worden is nog wat onzeker tot nu toe, afwachten dus.
In ieder geval reed genoeg om naar uit te kijken en zoals gewoonlijk hebben we weer onze camera mee om een leuk verslagje te maken.