Cinedream Home Cinema Happening 2011 - 29 & 30 oktober 2011

Op 27 oktober is het eindelijk zover. De langverwachte Jurassic Park trilogie verschijnt op Blu-ray. Uiteraard kunnen we dit als rasechte filmliefhebbers niet zomaar aan ons laten voorbijgaan.

Cinedream Home Cinema Store, uw specialist in de betere homecinema componenten, organiseert in samenwerking met Universal Pictures en Prime een homecinema event om U tegen te zeggen. In het bioscoopcomplex van Utopolis te Mechelen zullen alle topmerken, nodig om een onvervalste filmbeleving bij u thuis te creëren, aanwezig zijn.

In een aangepast kader kan u kennis maken met al onze huismerken en hun nieuwste producten. Wij zullen u met raad en daad bijstaan en het beste wat homecinema te bieden heeft aan u voorstellen.

Cinedream draagt de echte filmbeleving hoog in het vaandel. Vandaar dat u niet enkel de nodige hardware op de beurs zal terugvinden, maar alles wat een avondje film thuis tot een beleving maakt, gaande van knusse bioscoopzetels tot zelfs de popcorn machine om u helemaal in de sfeer te brengen.

Uiteraard hoort bij een event van deze omvang ook een prijsvraag. Met veel plezier schenken we 25 duo tickets weg voor een film naar keuze in één van de zalen van Utopolis. Als klap op de vuurpijl kunnen we dankzij Universal Pictures ook nog een aantal Jurassic Park Blu-ray box sets cadeau doen. Wat u hiervoor moet doen, verklappen we graag op de beurs.

Wij verwachten dan ook iedere filmliefhebber op zaterdag 29 en zondag 30 oktober vanaf 13h00 in het Utopolis complex te Mechelen voor het eerste Cinedream homecinema event van het nieuwe seizoen.

Van harte welkom, het Cinedream-team “We know homecinema”

 Link Flyer