Home Cinema Happening 2014 - Zat 1 november & Zon 2 november 2014

Nog slechts enkele dagen en de volgende editie van dit uniek evenement in de Benelux gaat wederom van start.

Hou alvast volgende data reeds vrij in uw agenda:

Zaterdag 1 november en Zondag 2 November 2014

Nieuw - Dit jaar ook met Koopjeshoek !!

Laat uw komst even weten via onze facebook pagina:

https://www.facebook.com/events/1456278731327221/

 

De laatste nieuwtjes ?

Onze mailing van zaterdag 25 oktober 2014 - lees hier


 

Opgestelde projectoren - Home Cinema Happening - "Unveiled"   

Sony HW-40-ES

Een projector die in deze prijsklasse zowat onverslaanbaar is, de instapper van Sony is gewoon een no brainer. Dit kleine broertje van de HW55 moet in prestaties slechts op een paar punten hierin zijn meerdere herkenen .

Zoekt u best value for money, dan mag de HW40 niet in het lijstje ontbreken.


Sony - HW-55-ES

Voor diegenen die dat tikje meer verlangen en in details letterlijk het onderste uit de HD kan willen halen is de HW55 de juiste keuze. Door de aanwezigheid van een variabl iris syteem gaat hij op vlak van contrast net nog even door waar de HW40 afhaakt.

Beter contrastverhouding en meer details in donkere partijen maakt van deze HW55 een topper.

 

Met de lopende actie waarbij u bij aankoop een gratis Play station 4 ontvangt is dit helemaal een koopje.

 

Gratis Playstation 4

 

zolang de voorraad strekt

   


Sony VW-300 

Als de details en contrasten nog niet helemaal naar wens zijn dan is Ultra HD of 4K the next best thing. Met een resolutie die 4 keer hoger ligt dan bij een full HD projector heeft Sony nog steeds als enige merk een pracht van een toestel neergezet dat 4K in de betaalbare zone weet te zetten.

 

Als extra krijgt u er van Sony een gratis 4K media streamer bovenop, waarbij u bvb de geweldige Netflix serie The house of cards in volle 4K resolutie kan bekijken.

Gratis 4K mediaplayer FMP-X5

zolang de voorraad strekt


Sony VW-500

Net zoals dat bij de HW40 versus HW55 het geval is komt de grotere broer van de VW300 met betere contrastwaarden voor de dag, ook hier is de aanwezigheid van een variabele iris verantwoordelijk voor dit fenomeen. Samen met de mogelijkheid om beeldposities in het geheugen te plaatsen, waarbij naadloos tussen 16:9 en bvb 2:35 kan worden geschakeld, zorgen deze extra features voor net dat tikje meer.


Sony VW-1100

Wil u gewoon het beste wat er op dit moment in 4K projectoren haalbaar is dan past de VW1100 perfect in uw straatje. De verbeterde versie van Sony’s allereerste 4K projector, de VW1000, doet iedere filmliefhebber watertanden.

Met een bijzonder hoogwaardige lens, waanzinnig hoog contrast, 4K reality creation en zoveel meer is dit de full option versie van de VW300 en VW500 .


JVC RS-49

JVC is nog steeds de onklopbare nummer één als het gaat om de diepste zwartwaarden die een projector kan halen, met zijn DILA techniek en 4K eShift is deze RS49 een toestel dat zeker niet in het lijstje mag ontbreken.

 

Door de drastische prijsdaling die JVC heeft aangekondigd een projector die voor menig liefhebber weer in het bereik komt.

 

Prijsverlaging vanaf 1 november 2014


Epson TW-6600

Een toestel voor ieders budget, de eerste stappen in de wondere wereld van de Home Cinema zijn met deze betaalbare projector van Epson binnen ieders bereik.

De beproefde en eigen ontwikkelde 3LCD technologie, ruime zoom en lens shift mogelijkheden maken van deze TW6600 een toestel dat menig beginner zal bekoren.

 

Als extra doet Epson een promotie op dit toestel met een gratis Pioneer SBX-300 Soundbar en twee Epson 3D-brillen (RF) - ELPGS03, ter waarde van in totaal € 349.

+ gratis Soundbar Pioneer SBX-300


Epson TW-7200

Daar waar de TW6600 wat moet passen als het gaat om perfecte kleurenweergave en het beeld wat harder overkomt, komt de TW7200 om de hoek kijken, met een wat andere look, maar vooral met een kwasi perfecte kleurweergave en wat ruimere lensshift is mikt dit toestel op de wat meer gevorderde HT liefhebber.

 

Indien u uw oude projector inleverd bij aankoop van een TW7200 krijgt u een extra korting van 200 Euro.


Epson TW-9200

De 9000 reeks van Epson staat reeds een aantal jaren borg voor de meest kwalitatieve beeldweergave in verhouding tot het prijskaartje. Net nog kreeg dit toestel letterlijk een kleine face lift met een geupdate versie van de Epson Super Resolution. Deze optie maakt het mogelijk om zonder storende artifacts het reeds sublieme plaatje op een nog hoger niveau te plaatsen.

Verder zijn natuurlijk de motion flow, variabele iris, ruime zoom en lensshift standaard aanwezig.

 

Indien u uw oude projector inleverd bij aankoop van een TW9200 krijgt u een extra korting van 300 Euro.


Epson TW-9600

Met dit pareltje zal Epson ongetwijfeld een revolutie ontketenen in projectorland, de klassiek lamp die we reeds jarenlang in onze projectoren stoppen loopt op zijn laatse benen. Epson stelt de eerste Laser hybride Home Cinema projector die naam waardig voor. Twee krachtige blauwe lasers in combinatie met een fosfor wiel zorgen voor een schier onuitputtelijke bron van licht en rijke kleuren.

Deze Full HD projector maakt ook voor het eerst bij Epson gebruik van reflecterende LCD panelen.

 


Epson TW-10.000

Met de 10000 gaat Epson nog een stapje verder, met een kleurenspectrum dat een stuk groter is dan de klassieke projectoren, 4K Eshift, het allerdiepste zwart en ook hier voor het eerst reflecterende LCD panelen wordt deze TW10000 zonder twijfel een echte game changer.


Sim Domino Nero 3

Voor de kenners behoeft dit toestel geen introductie meer, Sim2 staat voor Italiaanse klasse, design en degelijkheid. De nieuwe Domino Nero3 single schip DLP projector is daar weer een uitstekend voorbeeld van. Met Led technologie als lichtbron, Texas Instruments DLP chip en zijn 144Hz 3D beeldfrequentie is dit ook voor 3D liefhebbers een waar festijn.

    

Deze editie zal nu reeds de geschiedenis ingaan als het jaar met de meeste aangekondigde nieuwigheden in zowel beeld, als geluid systemen, dewelke op 1 locatie kunnen bekeken en beluisterd worden.

Wat klanten zeggen

Jullie realisatie is echt top! Wij zijn super tevreden. 😁.

 

 

Koen - Erpe-Mere België

Persoonlijke aanpak door gepassioneerde mensen, perfecte service ook na verkoop.

Yoshi - Maaseik - België

Het resultaat mag er "echt" zijn en 3D is Top !!

 

Johan DB - Hever - België

We hebben gisteren de eerste film gekeken. Perfect!

Jons uit Hoeilaart - België

Jullie hebben iets geweldig gemaakt en we zijn uitermate tevreden.

Bert uit Hamme - België